Blogg om bloggar..

Tänkte dela med mig av de bloggar jag läser regelbundet. Dessvärre är det betydligt färre än för bara några månader sen, då trenden verkar vara vikande. Hoppas på bättring där..

Bubba - aka Robban.
Lilla Bubba, världens mest arbetsskygge praktikant. Ramlade in på jobbet för fyra år sen och sen dess är inget sig likt.
Stundtals riktigt vass blogg faktiskt, trots att det är just Bubba vi pratar om, lite mjäkig och snäll emellanåt kanske..
Ligger dock temporärt(?) i träda för tillfället.

Tobbe
Vi har gått på fotboll tillsammans i tio år eller så.
Bloggar sjukt bra om sina gamla upplevelser och minnen, rekomenderas även för en utomstående.




Rydström och Henriksson
Det är något befriande med elitidrottsmän som kan uttrycka sig i skrift utan att framstå som sjutton år, eller lätt utvecklingsstörd. De bevisar att det inte är självskrivet att man måste ha prioriterat bort läs- och skrivkunnigheten bara för att man valde att satsa på en idrottskarriär.

Här är två riktigt bra exempel - särskilt Rydström skriver riktigt bra, även om andra saker än just fotbollandet.
Henriksson skriver både om sin egen vardag i Brommapojkarna och i egenskap av expert på radiosporten, riktigt vassa, träffsäkra, analyser.
Att Henriksson dessutom spelat i DIF, gör ju givetvis inte saken sämre.

Bjussar på följande utdrag från Rydström - "Det är skamligt att ett samhälle som påstår sig vara upplyst befattar sig med begrepp som prinsessor och kungar. Så till vida du inte är i fyraårsåldern och tror på sagor. Vi andra måste kunna bättre än så. Förlova er, förlova er inte. Jag föraktar er i vilket fall som helst."

Touché, liksom. (hela inlägget här)




Brukar dessutom, av mer svårförklarliga skäl, oregelbundet besöka både Robert Laul och Patrick Ekwall.

Jag vet inte om det är för att bekräfta mina förutfattade meningar om dessa båda herrar och deras sätt att frmhäva sig själva.

Är det det du är ute efter, så blir du sällan besviken.

Man får ta det för vad det är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0