Träna..

Om jag fattat det hela rätt kommer Loes senaste verk Volvo Lastvagnar ut som pocket i april.
Tror jag aldrig förut snöat in så totalt på en enskild författare. Framförallt Expedition L är nog den bästa/roligaste bok jag någonsin läst.

Hittade Volvo.. för 39 spänn på bokus.se, känns som ett givet köp.

Plöjer nu igenom Snabba Cash av Jens Lapidius, har blivit helt uppslukad av boken. Väldigt medryckande. Plöjt igenom mer än halva boken på 2 dagar.

Uuh, dags att träna ikväll, har blivit jävligt dålig på självdisciplinfronten på senaste tiden.. Men jag har väl haft annat att tänka på.. Kan vara skönt att rensa skallen..

Måste fixa ett par ordentliga löpardojor om jag ska kuta en mil med jämna mellanrum, funkar inte att ha ont i foten 3 veckor efteråt..

Sen kommer mäklaren hit, hoppas hon inte har alltför mycket att gnälla om. Kommer ändå ha arslet fullt halva våren.

Kände igår att Bromma, det vore trevligt att bo i. Får börja jaga seriöst runt skiftet mars/april.

Först på inköpslistan?

Först på inköpslistan?
En sån där var det första jag letade upp när jag fick veta att det var positivt.
Vissa saker får man välja, andra inte..

Barn..

Ska försöka skriva om andra saker än den där lilla saken som simmar omkring i Åsas mage, men det lär vara svårt att ens tänka på annat ett tag framöver.

Vi har redan ett gäng namn uttänkta. En rätt stor övervikt för tjejnamn känns det som.
Hoppas lite, lite mer på en tjej om jag ska vara helt ärlig.

Dags att skriva av sig..

Sjukt stora saker på g nu!

En mäklare kommer hit på onsdag för värdering, sen är det lite ytskicksrenovering att göra innan vi ska sälja och köpa en trea.

Anledningen är väl först och främst att jag gjort Åsa på smällen och nu får stå mitt kast.. Lillen/Lillan kommer ju behöva ett eget rum så Pappa får sova..

Helt utan ironi (ja, jag ska försöka) kan jag säga att jag är innerligt lycklig, förväntansfull, nervös.. allt på en gång.
Det känns bara så jävla häftigt, har sett fram emot den här dagen (eller, den 10/1 för att vara exakt) i några år.
Nu när det är verklighet känns det väldigt overkligt.

Nåja, vi har hunnit med ett besök hos Åsas gamla ungdomsmottagning ute på Ekerö och idag var vi på visning på Södra BB som Karro sagt så mycket gott om, och man får väl lita på en som genomgått det själv.

Har börjat berätta för folk också, men inga föräldrar än. Var tvungen att berätta för en på jobbet idag, men inte officiellt än. Det roliga är att ALLA som fått veta har regerat väldigt positivt. Det känns jävligt kul, särskilt dem som står oss närmast verkar blivit gladast. Tänker främst på Anna och Jacke. (Konstigt att inte ha sgt något till Jimmö eller Lea än, men det har faktiskt inte dykt upp något bra läge än, men på lördag - senast!)
Känns lite läskigt att berätta för morsan faktiskt, och Mie.. Men att köpa en "Farmor"-t-shirt och slå in känns lite småfyndigt..

Avvaktar nog tills jag vet hur det blir med hösten innan jag tar det med chefen.
Lite sugen på att ta ett skitjobb en termin om det ger mer pengar, faktiskt. Men då ska det vara en rejäl skillnad.

RSS 2.0