Den tjugofjärde september, år tvåtusen.

Hittade en till, denna publicerades dessutom "på riktigt", på Järnkaminernas hemsida.

Ofattbart stort.



Günnilse borta, eller Fint Folk Flyger part III

Bortafajten mot Gunnilse skulle bli årets enda Göteborgsresa, då baksidans övriga skräplag harvar i botten på serien ovanför, och den kan man ju självklart inte missa!


Söndag morgon, klockan är 06.15 när klockan ringer.. På tok för tidigt, om man nu inte har nåt livsviktigt planerat.. Pendel till Centralen, där man får vänta på Oskar (aka Collymore) som faktiskt nästan var i tid!
Arlanda Express blev färdmedel för vidare resa..

Hyfsat gott om tid till avgång, biljetter inhandlas och vi kliver på, lite småoroliga undrade vi var våra reskamrater höll hus, till slut dök dom (Evil o Langen, som var fetbakis) upp och vi kunde lyfta. I vanlig ordning serveras frukost (endast det bästa är gott nog åt flygfolket!)..

 

 

Väl framme på Landvetter tog vi en liten paus o fluktade på vattenskallen Stefan Holm hoppa höjd, första biran korkas upp strax efteråt på flygbussen.. Ett snabbt besök på McDonalds, sen var det dags att leta upp en spårvagn mot Angered, vilket skulle vara lättare sagt än gjort..

 

Efter ett gäng "om" och några "men" hittade vi till slut en hållplats.. Vid hållplatsen med namnet "Hjällbo" kändes det ganska motiverat att hoppa av. Utsikten där kändes inte helt olik diverse betonggetton i Sthlm, men den idyllen varade inte särskilt länge, snart hade vi irrat in oss i ett villaområde.. Varken arenan eller "Salvatores" syntes till..

 

 

Till slut lyckades vi dock komma rätt, först på plats trodde vi då bussen inte skulle sluta upp på nån timme, men icke! Där satt redan en Djurgårdare i exil (Tommy?), trevlig kille btw..


Några öl senare dök bussen upp, totalt ett 50-tal man på plats. Ännu några öl senare var det dags att hoppa in i bussen för färd mot Hjällbovallen. Som troligen är den minsta arena som haft äran att ha mig på besök.

 

 

Om matchen finns inte så mkt att orda om, total förnedring då Gallo skickar in 2 och Bärlin 3, nuffrorna på tavlan vid matchslut löd 0-6!! Man kan lugnt säga att det blev lite avslaget på DIF-läktaren i takt med att målen ramlade in (248 betalande f.ö) kanske inte helt underligt då det knappast fanns motstånd, varken på planen eller läktaren.

 

Jon hade dock knåpat ihop ett par sköna ramsor som bör nämnas, "Vov vad det låter bra, Det är Wovven i Djurgå´rn som gör d!", en om Dorsin som manglar fram till gruv-vise melodi och en om "Teddybjörnen Henriksson" =)

 

 

Då det fanns ett antal tomma säten på bussen, kunde vi få åka med på hemvägen för en överkomlig penning. Hemfärden måste höra till den roligare kategorin (kan möjligen bero på ett visst intag), Resefürher Pike hade utlovat piggelin till alla som gick in på matchen i bara överkroppar, då han är en from själ fick även alla påklädda fegisar varsin..

 

Pga tidigare nämnda intag kan jag dock inte redogöra mer exakt vad som hände sen (kanske bäst så?), misstänkt hög drygnivå. Ett antal mer eller mindre suspekta videorullar senare var vi åter i Kungliga Hufvudstaden..

 

Behöver jag tillägga att undertecknad kände sig väldigt trött, och att trapphuset såg mycket inbjudande ut, tills grannarna skulle gå till jobbet och kunde hjälpa en vilsen själ in i lägenheten och en ngt skönare sovplats =)

 

 

 

FINT FOLK FLYGER!

 

 

/Stefan

Kommentarer
Postat av: Cassandra

Nu är min älskade design färdig!

Sugen på att spana in den?

Klicka in på ----> http://piinkky.blogg.se

2010-03-03 @ 10:43:42
URL: http://piinkky.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0